Menu:

ÉLELMEZÉSI LEHETSÉG:

Naponta 11 óra után lehet megrendelni az élelmet-ebédet is, és a vacsorát is egyenessen a Kamilka fogadóba.

Időjárás-jelentés:

 

Több nyelven beszélünk:

HOL TALÁLNAK BENNÜNKET

A Kamilka Fogadó Liptovský Mikulᚠmellett található Závažná Poruba községben, a Fő utcán a 43 as házsám alatt. Pontosan a 12. Ház bal oldalon, ha Liptovský Mikulᚠfelől érkezunk.

GPS : 49° 3'37.36"N
          19°39'0.27"E

Kép nagyobbítása
Kép nagyobbítása

Hogy találnak hozzánk?

AUTÓVAL /GÉPKOCSIVAL/:

A D1es autópályáról letérünk Liptovský Mikulᚠfelé,az első nagy lámpás út kereszteződésnél, a Hypernovánál eltérünk jobbra, KB.4 km után Závažná Poruba felé fordulunk, szintén jobbra. Az út átvezeti önt a hídon ami a Vág folyó felett húzodig, és az autópálya felvezető Závažná Porubába viszi, ahol elég ha kiszámolja a 12.házat balról.

VONATTAL/AUTÓBUSSZAL:

Liptovský Mikulášra vonattal / autóbusszal meglehetősen egyszerű odajutni Szlovákia bármely pontjáról! A vonat / autobusz állomásról folyamatosan indulnak járatok a melyek 100 méteren belül állnak meg a Kamilka Fogadóhoz, a menetrendet itt letölhetik.
Megegyezés esetén lehetséges a személyek elszállítása, az állomásról!

REPÜLŐVEL:

Legközelebbi reptér - Poprad-Tatry (KB.40 km).
Jelenleg rendszeresen közlekednek a SkyEurope légitársaság gépei, téli időszakban pedig több charter járat Moszkvábol, Rostovból, Kyjevból és Talinból. Popradról sok lehetőség van rá, hogyan juthatunk a Kamilka Fogadóba - taxival, kölcsönzöt autóval, vagy Liptovský Mikulášon keresztül vonattal, autóbuszal.
Megegyezés esetén lehetséges a személyek elszállítása, a reptérről!

A Pozsonyi reptérre közlekednek a SkyEurope, RyanAir, EasyJet, Lufthansa, CSA, SlovakAirlines gépei.
A Kamilka fogadóba A D1 es autópalyán Liptovský Mikulᚠfelé könnyen odajuthatnak autókölcsönzőből bérelt autóval, melyeta reptéren talál, vagy vonattal (lást fent).